Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

Over Aad en Marijke Mode

Aad en Marijke Mode is een bekende naam in Moordrecht en omstreken. In onze winkel aan de Dorpsstraat verkopen wij al meer dan 60 jaar vrouwelijke merk kleding. De kleding in ons assortiment wordt gekenmerkt door een draagbare, sportieve en geklede stijl. Van de verschillende merken die wij verkopen, maken wij graag leuke combinaties die perfect bij u passen. Bij Aad en Marijke Mode slaagt u altijd voor een leuke nieuwe outfit.

Vrouwelijke merk kleding

Bij Aad en Marijke Mode kunt u onder meer terecht voor de volgende kledingmerken: Taifun, Gerry Weber, Another Woman, Roberto Sarto, S.Oliver Black Label Signe Nature, Poools, Only-M, Gardeur, BRAX, Signature, Woden Scandinavian sneakers en boots, Danefae jassen, Smashed Lemon en recentelijk toegevoegd Eribé, een merk uit Schotland met prachtige wollen truien en vesten. In onze winkel verkopen wij kleding in de maten 36 tot en met 48. Voor de pantalons Zerres en Gardeur hebben we ook de lengte maten.

Persoonlijke benadering

Vanzelfsprekend komen onze klanten voor de stijlvolle en hoge kwaliteit kleding die wij verkopen, maar het is de persoonlijke benadering waarmee Aad en Marijke Mode zich onderscheidt van andere kledingwinkels. Sinds de oprichting van onze modezaak in 1962 hebben wijn een trouwe klantenkring opgebouwd. Wij vallen u niet lastig met verkooppraatjes, maar wij geven onze klanten eerlijk advies waar u echt wat aan heeft.

Kom langs in onze winkel

Wij heten u graag van harte welkom in onze modewinkel. Aad en Marijke Mode is een winkel waar u zich direct thuis voelt. De koffie staat alvast voor u klaar. Die openingstijden van Aad en Marijke Mode zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om op afspraak buiten de reguliere openingstijden bij ons langs te komen. In dat geval bent u de enige klant in de winkel, zodat u in alle rust kunt rondkijken en passen.

Gratis parkeren

Onze winkel ligt midden in de oude dorpskern van Moordrecht. U vindt Aad en Marijke Mode aan de Dorpsstraat 37. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit omringende plaatsten als Gouderak, Gouda, Nieuwkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Waddinxveen en Moerkapelle. In de dorpskern van Moordrecht kunt u gratis parkeren.

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Bel nu