Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Woden

Bij Aad en Marijke Mode kunt u terecht voor een uniek maataanbod sneakers van Woden. Woden (works of DENmark) bracht in 20011 voor het eerst haar Scandinavische sneaker op de markt. Met minimalistisch design en de focus op de pasvorm wordt deze sneaker geproduceerd met zoveel mogelijk natuurlijke, hoogwaardige materialen. Woden’s kernwaarden zijn daarom ook gebaseerd op duurzaamheid en respect voor de wereld:

REDUCE. REUSE. RECYCLE.

 

Kurk

De binnenzolen van Woden worden gemaakt van kurk. Kurk is een milieuvriendelijk materiaal met nagenoeg dezelfde eigenschappen als leer dat wordt gemaatk van de schors van de kurkeik.

Kurk past perfect binnen de kenmerken en filosofie van duurzaamheid en recyclebaarheid van Woden, om zo sneakers to produceren met respect voor mens en mileu.

 

 

Gerecycled rubber

Na een periode van experimenteren en het intensief testen van de zolen op duurzaamheid en flexbiliteit, heeft Woden een unieke samenstelling weten te vinden voor de productie van de buitenzool.

 

Minimaal 10% gerecycled rubber wordt gemixt met natuurlijk rubber en standaard rubber, zonder in te leveren op pasvorm, kwaliteit en comfort.

Een duurzame binnen- én buitenzool!

 

Aad en Marijke Mode

In onze ruim opgezette winkel in Moordrecht kunt u uitgebreid kennis maken met onze Woden-collectie en andere merken van vergelijkbare kwaliteit. Aad en Marijke Mode is geen standaard kledingwinkel. Wij vallen u niet lastig met verkooppraatjes, maar wij geven onze klanten eerlijk advies als het bijvoorbeeld gaat om de pasvorm of het maken van combinaties. U mag op uw gemak in onze winkel rondkijken en zoveel kleding passen als u wilt.

Bezoek onze winkel

Aad en Marijke Mode is geopend van van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Indien gewenst, kunt u ook een afspraak maken om buiten de reguliere openingtijden bij ons langs te komen. Wanneer u buiten de openingstijden bij ons langskomt bent u de enige klant in de winkel en kunt u op uw gemak rondkijken en kleding passen. Uiteraard staan wij ook voor u klaar met deskundig en eerlijk advies.

Veel parkeergelegenheid

Aad en Marijke Mode is gevestigd aan de Dorpsstraat 37 in Moordrecht. Bij ons kunt u gratis op straat parkeren. Bovendien is onze winkel goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen als Gouderak, Gouda, Nieuwkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Waddinxveen en Moerkapelle.

Najaarscollectie 2020

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Call Now ButtonBel nu