Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Another Women

Dit Nederlandse modemerk laat zich het beste omschrijven als casual chic. De kleding van Another Woman is geschikt om te dragen bij zakelijke gelegenheden en in uw vrije tijd. Dit is comfortabele mode, die tegelijkertijd stijlvol, vrouwelijk en eigentijds is. Another Women is gemaakt voor energieke en zelfverzekerde vrouwen. Bij Aad en Marijke Mode in Moordrecht vindt u onder meer truien, vesten, shirts en tops van Another Women.

Look good, feel good!

Bij de vervaardiging van de kleding van Another Women wordt gebruik gemaakt van stoffen en prints van hoge kwaliteit materialen; waaronder wol, katoen, tricot en sweatstof. Elk kledingstuk is tot in de kleinste details afgewerkt. U heeft de keuze uit meer opvallende items en diverse basics en accessoires. Wij krijgen meerdere keren per jaar leveringen binnen van Another Women, afgestemd op de laatste trends op het gebied van kleur en designs. Kleding van Another Women heeft een constante pasvorm. In onze winkel verkopen wij de maten 36 tot en met 48.

Persoonlijke service

Kom langs bij Aad en Marijke Mode om ons aanbod mode van Another Women te bekijken en te passen. In onze kledingwinkel bent u altijd verzekerd van een persoonlijke service. Wij nemen de tijd voor onze klanten en wij beantwoorden graag al uw vragen. Het is niet voor niets dat Aad en Marijke Mode over de jaren heen een trouwe klantenkring heeft opgebouwd. Onze medewerkers vallen u niet lastig met verkooppraatjes, maar geven eerlijk advies waar u écht wat aan heeft.

Openingstijden

Naast kleding van Another Women kunt u bij Aad en Marijke Mode ook terecht voor stijlvolle damesmode van andere kwaliteitsmerken. Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Wij begrijpen heel goed dat deze openingstijden niet voor iedereen even goed uitkomen. Daarom is het ook mogelijk buiten deze tijden op afspraak bij ons langs te komen. U bent dan de enige klant in de winkel, zodat u in alle rust kunt rondkijken en passen.

Gratis parkeergelegenheid

Aad en Marijke Mode ligt midden in de oude dorpskern van Moordrecht. U vindt onze winkel aan de Dorpsstraat 37. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit omringende plaatsten als Gouderak, Gouda, Nieuwkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Waddinxveen en Moerkapelle. Op straat parkeren in de dorpskern van Moordrecht is gratis.

Najaarscollectie 2021

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Bel nu