Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

S. Oliver dameskleding

Het Duitse merk S. Oliver dameskleding is inmiddels uitgegroeid tot een bekend internationaal merk. De kleding is modieus, stijlvol en vrouwelijk. Doordat er veel verschillende materialen wordt gebruikt zit er altijd wel een kledingstuk bij dat u graag draagt. De kleding is goed te combineren. S. Oliver dameskleding is verkrijgbaar bij Aad en Marijke Mode in Moordrecht. De collectie in deze gezellige winkel is draagbaar, sportief en gekleed. S Oliver dameskleding past hier perfect bij.

Aad en Marijke Mode bestaat al sinds 1962 en is een begrip in Moordrecht. De mooie, ruim opgezette winkel is gevestigd aan de Dorpsstraat in de oude dorpskern. In de loop der jaren heeft Aad en Marijke Mode een grote vaste klantenkring opgebouwd. Mooie merken, prima prijs-kwaliteitverhouding en een goede bereikbaarheid met gratis parkeergelegenheid. Maar de grootste kracht ligt in de persoonlijke benadering. Bij Aad en Marijke Mode staat de koffie altijd klaar, is er ruimte voor persoonlijk contact en kunt lekker rustig onze collectie bekijken en passen. Zoekt u echter iets speciaals, wilt u weten of iets goed staat of waarmee u het kan combineren? Dan zoeken wij graag met u mee. Ons advies is altijd eerlijk.

Naast S. Oliver dameskleding verkopen wij ook tal van andere merken waaronder Taifun, Gerry Weber, Another Woman en  Roberto Sarto.

Aad en Marijke Mode is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur. Op maandag en zondag zijn wij gesloten. Bent u niet in staat om tijdens onze openingstijden onze winkel te bezoeken? Maar dan een afspraak om buiten openingstijden bij ons te winkelen. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken

Najaarscollectie 2021

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Bel nu