Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Signature

Signature is een Belgisch modemerk met erg goede basic stijlen en een comfortabele pasvorm. De kleding van Signature wordt geleverd in verschillende trendy kleuren en verassende prints. Met Signature kiest u voor mode van hoge kwaliteit, die bovendien uiterst betaalbaar is. Signature staat vooral bekend als een grote maten merk. Bij Aad en Marijke Mode in Moordrecht kunt terecht voor Signature kleding in maat 36 tot en met 46.

Voor sportieve vrouwen

De stijl van Signature valt het beste te omschrijven als sportief klassiek. Het is dan ook niet voor niets dat deze kleding bijzonder populair is bij sportieve vrouwen. In ons assortiment vindt u onder meer shirts, truien en blouses van dit kwaliteitsmerk. Aad en Marijke Mode krijgt verschillende keren per jaar een nieuwe collectie van Signature binnen die altijd perfect aansluiten bij de laatste trends.

Bezoek Aad en Marijke Mode

Kom langs bij Aad en Marijke Mode om onze Signature collectie met eigen ogen te bekijken. Naast mode van Signature bent u bij Aad en Marijke Mode ook aan het juiste adres voor kleding van andere kwaliteitsmerken. Onze medewerkers staan u graag bij met deskundig en eerlijk advies. Wij adviseren u bijvoorbeeld graag over de pasvorm of het combineren van verschillende items. Bij ons geen gladde verkooppraatjes: wij geven advies waar u echt wat aan heeft.

Ruime openingstijden

Onze winkel is geopend van van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Het is eveneens mogelijk is om buiten onze gebruikelijke openingstijden langs te komen. Bel ons dan even om een afspraak te maken. Als u buiten de reguliere openingstijden langs komt bent u de enige klant in de winkel en kunt u in alle rust rondkijken en passen. Uiteraard is er een medewerker aanwezig die al uw vragen beantwoordt.

Parkeren is gratis

U vindt onze kledingzaak midden in de oude dorpskern van Moordrecht, aan de Dorpsstraat 37. Parkeren is gratis. Behalve vanuit Moordrecht is onze winkel ook eenvoudig bereikbaar vanuit tal van omringende plaatsten. Onze vaste klanten komen onder meer uit Gouderak, Gouda, Nieuwkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Waddinxveen en Moerkapelle.

Najaarscollectie 2021

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Bel nu