Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Gerry Weber damesmode

Bent u op zoek naar Gerry Weber damesmode? Dan bent u bij Aad en Marijke mode in Moordrecht aan het juiste adres.

Vrouwelijk met moderne accenten

Gerry Weber damesmode kenmerkt zich door modieuze kwaliteitskleding die op en top vrouwelijk is. Stijlvol, elegant en duurzaam zijn daarin sleutelwoorden. Prints zoals strepen en bloemen komen veelvuldig terug in de collecties. U koopt uw Gerry Weber damesmode bij Aad en Marijke Mode.

Onze winkel in Moordrecht

Onze winkel is gevestigd aan de dorpsstraat in de oude dorpskern van Moordrecht. In de bijna 55 jaar dat onze winkel bestaat, hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd. Onze kracht zit in de persoonlijke benadering. Bent u op zoek naar iets speciaals, wij helpen u graag. Ons deskundig advies is altijd eerlijk. Naast Gerry Weber verkopen wij ook tal van andere merken waaronder Taifun, Poools, Another Woman en Roberto Sarto. Onze collectie is draagbaar, gekleed en sportief. U kunt bij ons terecht voor kleding in maat 36 tot en met maat 48.

Openingstijden

Aad en Marijke Mode is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur. Op maandag en zondag zijn wij gesloten. Bent u niet in staat om tijdens onze openingstijden onze winkel te bezoeken? Maak dan een afspraak om buiten openingstijden bij ons te winkelen. U heeft de winkel dan voor u alleen en kunt in alle rust kijken, zoeken, passen en kopen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Najaarscollectie 2021

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Bel nu