Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Danefæ

Dit Deense modemerk is opgericht door 4 jeugdvriendinnen die de noodzaak van een goede en toch stijlvolle regenjas inzagegen. Al snel groeide het kledingmerk Danefæ uit tot een groot succes en fabriceren ze nu allerlei soorten kledingstukken. De kleding van Danefæ maakt gebruik van materialen van hoge kwaliteit en Scandinavische designs. Daarnaast verzekeren de jassen van Danefæ u van kou- en regenbescherming, terwijl u er alsnog stijlvol bijloopt!

Quality with Care!

Naast het feit dat de kleding van Danefæ stijlvol en van hoge kwaliteit zijn, maakt Danefæ ook gebruik van materialen die veilig en van hoge kwaliteit zijn, en die geen schadelijke bestanddelen bevatten. Daarnaast houdt Danefæ zeer goed rekening met het milieu en haar werknemers in haar productieproces en werken ze niet samen met leveranciers die gebruik maken van kinderarbeid. Zo bent u ervan verzekerd dat de kleding die u draagt niet alleen stijlvol en van hoge kwaliteit is, maar ook ethisch en maatschappelijk verantwoord geproduceerd is!

Persoonlijke service

Kom langs bij Aad en Marijke Mode om ons aanbod mode van Danefæ te bekijken en te passen. In onze kledingwinkel bent u altijd verzekerd van een persoonlijke service. Wij nemen de tijd voor onze klanten en wij beantwoorden graag al uw vragen. Het is niet voor niets dat Aad en Marijke Mode over de jaren heen een trouwe klantenkring heeft opgebouwd. Onze medewerkers vallen u niet lastig met verkooppraatjes, maar geven eerlijk advies waar u écht wat aan heeft.

Openingstijden

Naast Danefæ verkoopt Aad en Marijke Mode nog veel meer stijlvolle merken van hoge kwaliteit. Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Wij begrijpen heel goed dat deze openingstijden niet voor iedereen even goed uitkomen. Daarom is het ook mogelijk buiten deze tijden op afspraak bij ons langs te komen. U bent dan de enige klant in de winkel, zodat u in alle rust kunt rondkijken en passen.

Gratis parkeergelegenheid

Aad en Marijke Mode ligt midden in de oude dorpskern van Moordrecht. U vindt onze winkel aan de Dorpsstraat 37. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit omringende plaatsten als Gouderak, Gouda, Nieuwkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Waddinxveen en Moerkapelle. Op straat parkeren in de dorpskern van Moordrecht is gratis.

Najaarscollectie 2021

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Bel nu