Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Poools damesmode

Poools damesmode staat voor vrouwelijke kleding met stoere accenten. Met veel oog voor detail en combinaties van verschillende materialen zoals gebreid, tricot of voile. Poools damesmode draait om het combineren van items. Waardoor je een zakelijke outfit met een wisseling kunt transformeren naar wat meer gekleed of juist sportief. Dat maakt de kleding van Poools ook heel geschikt voor zakenreizen of vakanties.

Aad en Marijke Mode in Moordrecht

Poools damesmode is te koop bij Aad en Marijke mode. De winkel van Aad en Marijke is gevestigd aan de dorpsstraat in de oude kern van Moordrecht. De koffie staat altijd klaar en er is ruimte voor een gezellig praatje. De kracht van Aad en Marijke ligt in de persoonlijke benadering. U zult zich thuis voelen in onze winkel. Zoekt u iets speciaals of heeft u op een andere manier hulp nodig? Wij helpen u graag en geven altijd eerlijk advies.

Onze merken

Naast Poools damesmode verkopen wij ook tal van andere merken waaronder Taifun, Gerry Weber, Another Woman en  Roberto Sarto. Onze collectie is draagbaar, gekleed en sportief. U kunt bij ons terecht voor kleding in maat 36 tot en met maat 48. Voor pantalons van de merken Zerres en Gardeur verkopen wij ook lengte maten.

Openingstijden

Aad en Marijke Mode is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur. Op maandag en zondag zijn wij gesloten. Bent u niet in staat om tijdens onze openingstijden onze winkel te bezoeken? Maar dan een afspraak om buiten openingstijden bij ons te winkelen. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken

Najaarscollectie 2021

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Bel nu