Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

ERIBÉ damesmode

ERIBÉ damesmode koopt u bij Aad en Marijke Mode in Moordrecht.

ERIBÉ knitwear is een award winnend designhuis en producent in Melrose, Schotland sinds 1986.

Ze staan bekend om hun passie voor duurzaamheid en bepleiten natuurlijke garen, kwaliteit vakmanschap en milieubewust leven.

In de collectie vindt u onderscheidende stijlen gecreëerd om in ieders levenswijze en garderobe te passen. De knitwear van ERIBÉ zijn een eigentijdse variant van de traditionele schotse kleding. Er worden een hoop patronen, kleuren en natuurlijke garen gebruikt op een innovatieve manier om unieke knitwear te creëren speciaal voor u! Wanneer u een kledingstuk van ERIBÉ aanschaft krijgt u dus een duurzaam product die niet alleen goed eruitziet en lekker voelt, maar die ook nog jaren meegaat.

Aad en Marijke Mode bestaat al sinds 1962 en is een begrip in Moordrecht. De mooie, ruim opgezette winkel is gevestigd aan de Dorpsstraat in de oude dorpskern. In de loop der jaren heeft Aad en Marijke Mode een grote vaste klantenkring opgebouwd. Mooie merken, prima prijs-kwaliteitverhouding en een goede bereikbaarheid met gratis parkeergelegenheid. Maar de grootste kracht ligt in de persoonlijke benadering. Bij Aad en Marijke Mode staat de koffie altijd klaar, is er ruimte voor persoonlijk contact en kunt lekker rustig onze collectie bekijken en passen. Zoekt u echter iets speciaals, wilt u weten of iets goed staat of waarmee u het kan combineren? Dan zoeken wij graag met u mee. Ons advies is altijd eerlijk.

Naast ERIBÉ dameskleding verkopen wij ook tal van andere merken waaronder Taifun, Gerry Weber, Another Woman en Roberto Sarto.

Aad en Marijke Mode is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur. Op maandag en zondag zijn wij gesloten. Bent u niet in staat om tijdens onze openingstijden onze winkel te bezoeken? Maar dan een afspraak om buiten openingstijden bij ons te winkelen. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken!

Najaarscollectie 2021

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Bel nu