Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Smashed Lemon

Smashed Lemon is een Nederlands merk wat ontstaan is in 2007. Ze staan bekend om hun kleurvolle collecties met oog voor detail and een perfecte pasvorm. De kleding van Smashed Lemon is zowel geschikt om te dragen bij zakelijke gelegenheden als in uw vrije tijd. Het is de ideale gardarobe voor de moderne vrouw. Kom langs bij Aad en Marijke Mode in Moordrecht voor de gehele collectie van Smashed Lemon.

Persoonlijke service

Kom langs bij Aad en Marijke Mode om ons aanbod mode van Smashed Lemon te bekijken en te passen. U bent bij Aad en Marijke mode verzekerd van persoonlijke service. Wij nemen graag de tijd voor u en beantwoorden alle vragen. Wij zullen u niet lastig vallen met verkooppraatjes en geven onze eerlijke mening en advies. Zo heeft u echt wat aan onze service! Het is niet voor niets dat Aad en Marijke Mode over de jaren heen een trouwe klantenkring heeft opgebouwd.

Openingstijden

Naast kleding van Smashed Lemon kunt u bij Aad en Marijke Mode ook terecht voor stijlvolle damesmode van andere kwaliteitsmerken. Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Wij begrijpen heel goed dat deze openingstijden niet voor iedereen even goed uitkomen. Daarom is het ook mogelijk buiten deze tijden op afspraak bij ons langs te komen. U bent dan de enige klant in de winkel, zodat u in alle rust kunt rondkijken en passen.

Gratis parkeergelegenheid

Aad en Marijke Mode ligt midden in de oude dorpskern van Moordrecht. U vindt onze winkel aan de Dorpsstraat 37. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit omringende plaatsten als Gouderak, Gouda, Nieuwkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Waddinxveen en Moerkapelle. Op straat parkeren in de dorpskern van Moordrecht is gratis.

voorjaarscollectie 2021

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Bel nu