Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Zerres

Zerres is een bekende broekenfabrikant met verschillende pasvormen en lengtematen. Zerres dameskleding is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van pantalons voor dames. Kwaliteit, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en vooral ook de perfecte pasvorm. Het merk heeft comfortabele en modieuze broeken in verschillende pasvormen. Zerres dameskleding heeft de verschillende pasvormen onderverdeeld in vijf categorieën: stylish, fashion, feminin, comfort s en comfort n. Elke vrouw kan de perfecte broek vinden in deze collectie. De broeken zijn verkrijgbaar in maat 36 tot en met 48 en in verschillende lengtematen. Dus ook als u wat kleiner bent of juist langer dan kunt u prima slagen in de collectie Zerres dameskleding.

Zerres dameskleding is te koop bij Aad en Marijke Mode in Moordrecht. De gezellige winkel bestaat al sinds 1962 en is gevestigd in de oude dorpskern. Een persoonlijke benadering staat bij Aad en Marijke Mode hoog in het vaandel. Dit is ook een van de redenen dat Aad en Marijke een vaste klantenkring heeft opgebouwd in de loop der jaren. De koffie staat altijd klaar en er is ruimte voor persoonlijk contact. Onze deskundige medewerkers helpen u graag. Zoekt u iets speciaals of weet u niet precies wat u staat? Geef het bij ons aan, wij kijken graag met u mee. En we geven altijd eerlijk advies.

Aad en Marijke Mode is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.30 tot en met 17.00 uur. Bezoek onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van allerlei leuke acties en kortingen in onze winkel.

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Bel nu