Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Brax

Bij Aad en Marijke Mode kunt u terecht voor een uniek maataanbod mode van Brax. Met Brax kiest u voor kwaliteitsmode vervaardigd van hoogwaardige en exclusieve materialen. Brax hanteert altijd de meest actuele trends. Dit merk staat voor passie en stijl. In ons assortiment kleding van Brax kunt u onder meer terecht voor damesjeans, chino’s en broeken. Verder vindt u bij van Aad en Marijke Mode vesten, blouses, shirts en jassen van Brax. De kleding van Brax is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 48.

Altijd de laatste trends

Brax is van oorsprong een broekenmerk, maar over de jaren heen is het aanbod kleding steeds verder uitgebreid. Kwaliteit is hierbij altijd centraal blijven staan. Aad en Marijke Mode ontvangt in een jaar meerdere nieuwe collecties van Brax, zodat u altijd bij ons terecht kunt voor de laatste mode. Naast de seizoensmodellen kunt u ook bij ons terecht voor diverse standaardmodellen van Brax.

Aad en Marijke Mode

In onze ruim opgezette winkel in Moordrecht kunt u uitgebreid kennis maken met onze Brax-collectie en andere merken van vergelijkbare kwaliteit. Aad en Marijke Mode is geen standaard kledingwinkel. Wij vallen u niet lastig met verkooppraatjes, maar wij geven onze klanten eerlijk advies als het bijvoorbeeld gaat om de pasvorm of het maken van combinaties. U mag op uw gemak in onze winkel rondkijken en zoveel kleding passen als u wilt.

Bezoek onze winkel

Aad en Marijke Mode is geopend van van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Indien gewenst, kunt u ook een afspraak maken om buiten de reguliere openingtijden bij ons langs te komen. Wanneer u buiten de openingstijden bij ons langskomt bent u de enige klant in de winkel en kunt u op uw gemak rondkijken en kleding passen. Uiteraard staan wij ook voor u klaar met deskundig en eerlijk advies.

Veel parkeergelegenheid

Aad en Marijke Mode is gevestigd aan de Dorpsstraat 37 in Moordrecht. Bij ons kunt u gratis op straat parkeren. Bovendien is onze winkel goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen als Gouderak, Gouda, Nieuwkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Waddinxveen en Moerkapelle.

voorjaarscollectie 2021

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Bel nu