Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Magic

Magic Bodyfashion heeft al 25 jaar ervaring in shapewear, bh’s en diverse accesoires die het zelfvertrouwen van vrouwen over de hele wereld vergroot. Magic Bodyfashion staat voor zelfverzekerdheid, ondersteuning en toch veel comfort. Alle producten van Magic Bodyfashion zijn ontworpen, ontwikkeld en getest door vrouwen. Kom langs bij Aad en Marijke Mode en ervaar zelf het comfort van Magic.

Persoonlijke service

Kom langs bij Aad en Marijke Mode om het assortiment Magic te bekijken en te passen. In onze kledingwinkel bent u altijd verzekerd van een persoonlijke service. Wij kijken met u mee naar de juiste maat. Wij nemen de tijd voor onze klanten en wij beantwoorden graag al uw vragen. Het is niet voor niets dat Aad en Marijke Mode over de jaren heen een trouwe klantenkring heeft opgebouwd. Onze medewerkers vallen u niet lastig met verkooppraatjes, maar geven eerlijk advies waar u écht wat aan heeft.

Openingstijden

Naast kleding van Magic kunt u bij Aad en Marijke Mode ook terecht voor stijlvolle damesmode van andere kwaliteitsmerken. Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Wij begrijpen heel goed dat deze openingstijden niet voor iedereen even goed uitkomen. Daarom is het ook mogelijk buiten deze tijden op afspraak bij ons langs te komen. U bent dan de enige klant in de winkel, zodat u in alle rust kunt rondkijken en passen.

collectie 2020

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Bel nu