Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Gardeur

Dit populaire broekenmerk staat garant voor een perfecte pasvorm en hoge kwaliteit materialen. De broeken van Gardeur volgen de contouren van uw lichaam, waardoor ieder figuur mooi uitkomt. Dit Duitse merk maakt broeken die er mooi uitzien en bijzonder lang meegaan, maar ook uiterst comfortabel zijn. Gardeur vervaardigt onder meer jeans, pantalons en katoenen broeken. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en pasvormen. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen.

100 jaar kwaliteit

Gardeur bestaat al sinds 1920. Bijna een eeuw later is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een grote onderneming en een bekend merk. Het bedrijf heeft meer dan 2000 werknemers in dienst. Het gehele proces van het ontwerp en het modelmaken tot de productie van de broeken wordt verzorgt door Gardeur. Hierdoor is de fabrikant in staat om de kwaliteit van de broeken te garanderen. Wanneer u eenmaal een broek van Gardeur heeft gedragen, is de kans groot dat u niet anders meer wilt.

Eerlijk advies

Kom langs bij Aad en Marijke Mode om ons assortiment broeken van Gardeur te bekijken en te passen. Ook voor andere kwaliteitsmerken bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers assisteren u graag en wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. Maar wij laten u ook in alle rust rondkijken. Van ons hoeft u geen gladde verkooppraatjes te verwachten. Wel bieden wij eerlijk advies waar u echt wat aan heeft, bijvoorbeeld als het gaat om het combineren van verschillende kledingstukken.

Onze openingstijden

Aad en Marijke Mode is geopend van van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Wist u dat het ook mogelijk is om buiten onze reguliere openingstijden langs te komen? Hiervoor kunt u een afspraak met ons maken. Wanneer u buiten de reguliere openingstijden langs komt bent u de enige klant in de winkel en kunt u in alle rust rondkijken en passen.

Parkeren is gratis

U vindt Aad en Marijke Mode in de oude dorpskern van Moordrecht, aan de Dorpsstraat 37. Parkeren in de dorpskern van Moordrecht is gratis. Niet alleen vanuit Moordrecht, maar ook vanuit tal van omringende plaatsten is onze winkel eenvoudig te bereiken. Zo komen onze vaste klanten bijvoorbeeld ook uit Gouderak, Gouda, Nieuwkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Waddinxveen en Moerkapelle.

Najaarscollectie 2021

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Bel nu