Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Sea Ranch

Maak kennis met Sea Ranch. Dit hoge kwaliteit Deense kledingmerk heeft een mooie sportieve en nautische collectie. De stijl valt het beste te omschrijven als een marine-stijl die gekenmerkt wordt door de kleuren blauw en wit. Dit is vrijetijdskleding van een zeer fijne kwaliteit. De collectie bestaat onder meer uit fleeces, shorts, polo’s, t-shirt en waterdichte jassen. Bij Aad en Marijke Mode kunt u terecht voor Sea Ranch kleding in de maten 36 tot en met 48.

Altijd de nieuwste collectie

Bij Sea Ranch staat de kwaliteit van de kleding altijd centraal. De fleeces, shorts, polo’s, t-shirt en waterdichte jassen zijn vervaardigd van hoge kwaliteit materialen die comfortabel aanvoelen. Bij Aad en Marijke Mode krijgen we verschillende keren per jaar een nieuwe collectie van Sea Ranch binnen. De nieuwste collectie is altijd perfect afgestemd op de laatste trends op modegebied.

Aad en Marijke Mode

Bij Aad en Marijke Mode kunt u naast kleding van Sea Ranch ook terecht voor tal van andere stijlvolle en hoge kwaliteit merken. Wij laten u op uw gemak rondkijken in onze winkel en u mag zoveel kleding passen als u wilt. Wanneer u een vraag heeft of wanneer u graag stijladvies wilt hebben kunt u één van onze medewerkers aanspreken. Wij geven onze klanten altijd een eerlijk advies waar u echt wat aan heeft.

Bezoek onze winkel

Aad en Marijke Mode is geopend van van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Wist u dat het ook mogelijk is om buiten onze reguliere openingstijden langs te komen? Hiervoor kunt u bellen om een afspraak te maken. Komt u buiten de reguliere openingstijden langs, dan bent u de enige klant in de winkel en kunt u in alle rust rondkijken en passen. Uiteraard is er een medewerker aanwezig om u te assisteren.

Gratis parkeren

U vindt Aad en Marijke Mode midden in de oude dorpskern van Moordrecht, aan de Dorpsstraat 37. Hier is parkeren helemaal gratis. Onze winkel is ook eenvoudig bereikbaar vanuit veel omringende plaatsten. Zo komen onze vaste klanten onder meer uit Gouderak, Gouda, Nieuwkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Waddinxveen en Moerkapelle.

najaarscollectie 2020

Locatie van de winkel

Je kan deze merken in onze winkels vinden

Call Now ButtonBel nu