Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

 

Je hebt vast wel eens gehoord van het gezegde “kleed je voor de baan die je wilt, niet voor de baan die je hebt”. Dit is vooral waar als het gaat om kleding. Als u op zoek bent naar een nieuwe baan of gewoon probeert indruk te maken op uw vrienden, overweeg dan wat kleur toe te voegen aan uw garderobe! Er is geen betere manier om jezelf te uiten dan door middel van kleurrijke kleding.

 

U beseft het misschien niet, maar de kleuren die u draagt kunnen een aspect van uw persoonlijkheid of stemming uitdrukken. Rood wordt bijvoorbeeld geassocieerd met passie en kracht, terwijl blauw duidt op kalmte en vertrouwen. Evenzo kan geel geluk en positiviteit uitdrukken. De kleur die je kiest om te dragen zegt iets over hoe mensen je zien – dus kies verstandig!

 

Kleurrijke kleding kan je een goed gevoel geven. Ze kunnen je ook helpen je te onderscheiden van de massa en je persoonlijkheid te tonen, maar het is belangrijk om na te denken over hoe andere mensen degenen die kleurrijke kleding dragen waarnemen. De meeste mensen zijn het liefst in de buurt van mensen die op hen lijken en dezelfde kleuren dragen als zij. Als iemand bijvoorbeeld een rood overhemd draagt, zullen de meeste mensen denken dat die persoon zelfverzekerd is, omdat rood dus wordt geassocieerd met zelfvertrouwen. Wanneer we kiezen welke kleur kleding we de volgende keer gaan dragen, is het belangrijk dat we niet alleen letten op wat we willen dat onze outfit over onszelf zegt, maar ook hoe anderen die boodschappen zouden kunnen interpreteren op basis van hun eigen ervaringen en vooroordelen.

 

Accessoires kunnen u ook helpen uw stemming uit te drukken, zoals de kleur van de sjaal die u draagt of het al dan niet dragen van een halsketting.

Bel nu