Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Casual chic is de perfecte combinatie van comfort en stijl het is ontspannen en ongedwongen, maar toch stijlvol. U wilt comfortabel zijn, maar niet te kort doen aan stijl. Casual chic kan worden gedragen in verschillende omgevingen – van kantoor tot een avondje uit met vrienden of een afspraakje met uw partner!

 

Casual chic is een modestijl waarin comfort en gemak centraal staan. Het combineert een ontspannen houding met scherpe details en hoogwaardige stoffen. De kleding is niet slordig of vormloos, maar toch comfortabel. Deze kledingstijl is een geweldig alternatief voor de traditionele dresscodes op het werk of op kantoor, omdat je er uniek en stijlvol uitziet zonder een pak of formele kleding te hoeven dragen. Het combineert verschillende elementen die scherpe details samenbrengen met hoogwaardige stoffen om een ontspannen houding te creëren zonder in te hoeven leveren op stijl!

 

Casual chic is een modestijl waarin comfort en gemak centraal staan. Alles draait om ontspanning, en niets is meer casual dan een spijkerbroek. Maar als u een jeans draagt, moet hij de juiste pasvorm hebben: ruim genoeg in de tailleband zodat hij niet in uw buik snijdt als u gaat zitten, maar niet zo wijd dat hij eruitziet als een pyjama. En hoewel ze goed moeten passen rond de kuiten, mag er geen ruimte zijn tussen de onderkant van de broek en uw schoenen; dit creëert een onflatteus gat tussen broekspijp en schoen en een ongemakkelijke beeld waar uw sokken onder de broek vandaan steken als u gaat zitten.

 

De casual chic look kan op verschillende manieren worden bereikt – door het dragen van comfortabele kleding zoals jeans en t-shirts met trendy schoenen, of door het dragen van professioneel ogende kleding met accessoires die wat kleur en plezier toevoegen aan je look, zoals opvallende sieraden.

 

Deze kledingstijl is perfect voor mensen die niet willen inleveren op comfort of veelzijdigheid, maar er toch goed uit willen zien. Casual chic kan worden gedragen voor elke gelegenheid, van werk of school tot sociale evenementen of zelfs gewoon met vrienden.

 

Bel nu