Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Stijlvolle dameskleding is een belangrijk onderdeel van elke garderobe. Of u nu op zoek bent naar een casual look of juist iets formeler, er is altijd wel iets dat bij u en de gelegenheid past

 

Een van de meest populaire stijlen in dameskleding is de minimalistische look. Dit betekent dat u zich richt op eenvoudige, eenvoudige kledingstukken zonder veel poespas. Denk aan een eenvoudige zwarte jurk, een witte blouse of een zwarte pantalon. Deze stijl is perfect voor een formele gelegenheid, maar kan ook worden gedragen voor een casual look.

 

Een andere populaire stijl is ‘de bohemian-look’. Dit betekent dat u zich richt op kledingstukken met veel kleur en prints. Denk aan een gebloemde jurk, een kleurrijke blouse of een paar opvallende oorbellen. Deze stijl is perfect voor een casual gelegenheid, zoals een picknick of een wandeling in het park.

 

‘De streetstyle-look’ is ook een populaire keuze. Deze stijl richt zich op kledingstukken die gemakkelijk te combineren zijn en een casual uitstraling hebben. Denk aan een denim jas, een sweaters of een paar sneakers. Deze stijl is perfect voor een casual gelegenheid, zoals een dagje uit met vrienden.

 

Een andere populaire stijl is de sportieve look. Dit betekent dat u zich richt op kledingstukken die gemakkelijk te combineren zijn en een sportieve uitstraling hebben. Denk aan oversized kleding of een paar sportieve sneakers. Deze stijl is perfect voor een sportieve gelegenheid.

Bel nu