Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Regenjassen zijn een essentieel onderdeel van de garderobe van elke vrouw. Ze houden je droog, warm en stijlvol. Regenjassen zijn er in vele vormen, maten en kleuren, dus het kan moeilijk zijn om te beslissen welke voor jou geschikt is. Hier tonen we je enkele aspecten van de beste regenjassen voor dames die er zijn.

Waterbestendig

Waterdichte stof is het belangrijkste van een regenjas. Het materiaal van de regenjas houdt je droog in natte omstandigheden en voorkomt dat je kleding doorweekt raakt.

Een waterdichte kap is essentieel om je hoofd warm en droog te houden als het regent. Een goede regenjas moet een verstelbare, comfortabele capuchon hebben met een ingebouwd trekkoord of knevel aan de achterkant om hem om het gezicht te spannen bij harde wind of storm.

Verder, een goede regenjas heeft waterdichte zakken, zodat de sleutels en portefeuilles kunt opbergen zonder er zorgen over te maken dat ze nat worden als je door plassen loopt op regenachtige dagen (en nachten).

Winddicht

Met winddichte jassen hoef je je geen zorgen te maken dat je doorweekt raakt van de regen. Een goede regenjas zorgt er ook voor dat jouw lichaamswarmte niet ontsnapt.

Wanneer je op zoek bent naar een goede regenjas, is het belangrijk om rekening te houden met de pasvorm. Een goede regenjas moet je hele lichaam bedekken, inclusief armen en benen. Hij moet niet te strak of te los zitten – de regenjas moet gewoon goed passen.

Materiaal

Er zijn een paar verschillende soorten stof waar regenjassen van gemaakt kunnen worden.

Katoenen regenjassen: Deze zijn gemaakt van een middelzware katoenen canvas stof die is behandeld om het waterbestendig te maken. Ze hebben een matte afwerking, en ze zijn geweldig voor mensen die in gebieden wonen waar het weer onvoorspelbaar maar meestal mild is.

Nylon regenjassen: Deze zijn zwaarder dan katoenen regenjassen en hebben meer structuur, waardoor ze meer vorm en detaillering hebben – dit maakt ze ook minder ademend dan hun lichtere tegenhangers! Als uw levensstijl bestaat uit veel buitenactiviteiten bij warm weer (zoals wandelen of fietsen), is dit misschien de keuze!

Als aanrader voor nylon jassen, is een softshell regenjas een populaire keuze voor outdoor activiteiten zoals wandelen, klimmen en skiën. Ze zijn gemaakt van een ademend, waterafstotend materiaal dat bescherming biedt tegen wind en regen. Softshell jassen zijn vaak lichter en flexibeler dan traditionele hardshell jassen, waardoor ze comfortabeler zijn om te dragen en meer bewegingsvrijheid bieden.

We weten dat het vinden van de juiste pasvorm moeilijk kan zijn, daarom hebben we ervoor gezorgd dat al onze producten in verschillende maten en kleuren komen.

Bel nu