Bel ons nu! 0182 372 628
Follow us on:

Wat is er nu fijner dan een warme trui aan te trekken met koud weer buiten? Truien zijn een essentieel onderdeel van elke garderobe tijdens deze tijd van het jaar. Maar wat zijn nu eigenlijk de trends op het gebied van truien voor vrouwen?

Eén van de grote trends dit seizoen is oversized truien. Deze zijn perfect voor een casual look en kunnen worden gedragen met een strakke broek of rok. Ze zijn ook ideaal voor een comfortabele avond thuis op de bank. Oversized truien zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals wol, katoen en acryl. Zo is er voor elke vrouw wel een trui te vinden die past bij haar stijl en voorkeur.

Een andere trend die we zien is de bewerkte trui, zoals truien met geborduurde details, pailletten of kant. Deze truien geven een extra touch van elegantie aan je outfit, en zijn ideaal voor een meer geklede gelegenheid, of als je een eenvoudige, casual look wilt opfleuren.

Er zijn ook veel klassieke truien die dit seizoen een comeback maken, zoals de coltrui. Dit soort truien hebben een hoge hals en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Deze truien zijn perfect voor een zakelijke look of een chique gelegenheid, maar kunnen ook worden gedragen voor een meer casual uitstraling met een spijkerbroek.

Ten slotte, is er nog de statement trui, waar een opvallende print of tekst op gedrukt is. Hiermee kun je een statement maken en je persoonlijkheid laten zien. Deze truien zijn leuk om te combineren met een casual broek of rok.

Al met al zijn er veel verschillende truien trends voor vrouwen dit seizoen. Van oversized tot coltrui, van bewerkt tot statement. Er is voor elke vrouw wel een trui te vinden die past bij haar stijl en voorkeur. Met een enorme keuze aan ontwerpen, kleuren en stoffen zul je jouw nieuwe favoriete trui in een mum van tijd kunnen vinden.

Bel nu